Teivon Ravinuoret - Poniravikoulu - Ponilähdöt - Uutiset - Arkisto

RAVINUORET

Poni-Kriterium uudistuu

Teivossa jo kymmenen kertaa juostu shetlanninponien Poni-Kriterium uudistuu tänä vuonna merkittävästi.

Viimeiset yhdeksän vuotta Poni-Kriterium juostiin Poni-Meetingin finaalina, joka oli avoin kaikille A-kategorian poneille. ”Vaikka Poni-Meeting –sarja on ollut tosi suosittu, niin halusimme kehittää Poni-Kriteriumista nimenomaan ikäluokkakilpailun hevosen vastaavan kilpailun tapaan. Olemme kehitelleet säännöt yhdessä Suomen Poniraviyhdistyksen kanssa”, kertoo Nina Malmberg-Salonen kilpailun muutoksen taustoja.

Jatkossa Poni-Kriterium ajetaan suorana autolähtöfinaalina 1600 metrin matkalla 4-vuotiaille Suomessa syntyneille A-kategorian shetlanninponeille, jotka ovat Suomen Hippos ry:n kilpailurekisterissä. Kilpailun ajankohta on edelleen sama, Kriterium-lauantai lokakuun alussa.

Tampereen Hevospisteen Poni-Meeting jatkaa jatkossakin Teivon kilpailukalenterissa mojovine oheispalkintoineen. Kilpailun ajankohta aikaistuu karsintojen osalta jo heinäkuulle ja huipentuu Poni-Meetingin finaaliin Tammakriterium –raveissa 18.8.2009.

Kauden kolmantena isompana kilpailuna kokeillaan edelleen Ponien Tammer-ajoa. ”Viime vuonna joulukuinen ajankohta ei houkutellut ilmoihin kuin kolme ponia. Nyt kilpailua on hieman aikaistettu ja toivomme todellakin saavamme kilpailun nyt kasaan, summaa Nina Malmberg-Salonen Teivon poniravikautta 2009.

Säännöt: Poni-Meeting, Poni-Kriterium ja Ponien Tammer-ajo.

Ravinuorten ponilähdöt sivulta löydät koko kauden kilpailupäivät, tulokset, säännöt, tilastot jne.

Lisätietoja:
Nina Malmberg-Salonen
Teivon Ravinuorten nuorisovastaava, puh. 050-534 9866,
s-posti ravinuoret@teivonravit.fi

 

Kilpailutoiminta - Teivon tallit - Kriterium - Kuvagalleria - Ravintolapalvelut - Organisaatio
Ravinuoret - Yhteystiedot - Teivon pelivihjeet - Juoksuselostukset - Mediasivut - Pääsivu